19th Ave New York, NY 95822, USA
+1 916-875-2235
+1 916-875-2235

Hoe Krijg Je Wiet Uit Je Urine?

Heel vaak maken we mee dat mensen wiet geconsumeerd hebben en vervolgens de vraag stellen, hoe krijg je wiet uit je urine? Drugs uit urine verwijderen is niet altijd even gemakkelijk maar er zijn een paar methoden die je kunt toepassen waardoor je wiet zo goed mogelijk uit je urine kunt halen. Natuurlijk varieert de hoeveelheid THC in je lichaam afhankelijk van de hoeveelheid en soort van consumptie, je tolerantie en de snelheid van je metabolisme.

Waarom en wanneer moet je je lichaam laten ontgiften van THC?

Er zijn veel verschillende redenen waarom het mogelijk is dat je je lichaam zal moeten ontgiften. Denk bijvoorbeeld aan het moeten nemen van een drugstest voor een interview op werk of school. Of je woont in het buitenland en wilt zo schoon mogelijk blijven.

Wat zijn ontgiftingsmiddelen en hoe werken ze?

Er bestaan verschillende methoden om je te ontgiften van THC. De meest essentiële methoden zijn het drinken van water. Hoe meer je urineert, hoe sneller je lichaam zich reinigt. Met speciale diureticummiddelen zorg je er automatisch voor dat je de afgifte van water door de nieren bevordert en de urineproductie verhoogt. Als je op de dag van de test erg dun en transparant urine hebt, kun je ervoor zorgen om vitamine-B complex te halen die ervoor zorgt dat je urine donkerder/geler wordt. Daarnaast is het een aanrader om pillen met zink te nemen aangezien dit ervoor zorgt dat je THC-metabolieten via je excrementen verwijdert. Dit moet gedaan worden rond 12-18 uur voor de test.

Sommige mensen gaan voor detox-ontgiftigingssupplementen die meerdere stoffen zoals o.a. wortelplanten en ook fruitpectine, een type vezel dat de metabolieten door de darmen leidt in plaats van in de urine. Deze moet je over het algemeen gedurende een langere periode nemen, van een paar dagen tot zelfs 3 maanden voor een effectieve werking. Als je meer spoed hebt kun je detox-supplementen kopen met een sneller effect, deze bevatten meestal creatine en diuretische kruiden die de urine snel verdunnen en maskeren. Er zijn ook effectieve detox-ontgiftigingsdranken om de metabolieten zo goed mogelijk te verdrijven of te maskeren. Deze drankjes hebben meestal een groot gehalte aan diuretische middelen die je zullen dwingen vaak te urineren.

Wat zijn natuurlijke middelen?

Zoals we al zeiden kun je ervoor zorgen om water en diuretica te nemen. Daarnaast is het een aanrader om bewegelijke activiteiten uit te oefenen en op een niet al te zware manier vet te verbranden, doe dit niet te zwaar want dit kan tegen je werken. Buiten het elimineren van stoffen via urine, is zweet ook een oplossing. Bezoek dus de dichtstbijzijnde sauna. Er zijn bepaalde diëten die ook erg efficiënt kunnen zijn zoals een vezelrijk dieet en een ketogeen dieet die langzaam de hoeveelheid THC kunnen afbouwen.

Urinetest op een andere manier omzeilen

Je kunt natuurlijk ook andere manieren gebruiken om de urinetest te omzeilen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om iemand anders zijn/haar urine te gebruiken. Je moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat de arts hier achter kan komen. Sommige kiezen er soms voor om synthetische urine te gebruiken, dit gaat om een speciale poeder die je kunt mixen met warm water vlak voor je de test doet. De resultaten hebben dezelfde effecten als normaal en gezonde urine. Daarnaast bestaan er ook ‘adulterants’ vervalsmiddelen die bepaalde chemicaliën elimineren in je urine. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat sommige artsen deze kunnen identificeren.