19th Ave New York, NY 95822, USA
+1 916-875-2235
+1 916-875-2235

Drugs urinetest omzeilen

Je kan het wel eens meemaken, je hebt een bepaalde drug gebruikt en je wilt een benaderende drugs urinetest omzeilen. Drugs blijven soms redelijk lang in je urine zitten maar natuurlijk hangt dit af van veel verschillende factoren zoals het type drug, frequentie van gebruik en het type van je metabolisme.

Hoe lang blijft wiet bijvoorbeeld in je urine?

Wietconsumptie kan blijken rond de 1-6 dagen na het consumeren van een kleine dosis zoals een joint. Als je wiet hebt gebruik met iets meer regelmaat kan het blijken tot 7-13 dagen en bij iemand die vaak wiet gebruikt kan de consumptie blijken tot 15 dagen of meer. Als je een dagelijkse consument bent kan het te vinden zijn tot een maand of langer.

Hoe werken drugs urinetests precies?

Na consumptie van een externe ongebruikelijke substantie in je lichaam laat die substantie een bepaalde metaboliet achter. Alle soorten metabolieten en stoffen die in je lichaam te vinden zijn, zijn via urinetests te achterhalen. De resulterende metaboliet van THC is bijvoorbeeld THC COOH die gemakkelijk te vinden is in je urine. Als metabolieten veroorzaakt door een bepaalde drug te vinden is in je urine dan is er zonder twijfel sprake geweest van consumptie.

Hoe krijg je wiet uit je urine?

Drugs uit urine verwijderen is niet gemakkelijk, toch zijn er bepaalde methodes die je kan toepassen. Eines davon ist das Urinator Kit. Oder Sie können andere Methoden verwenden.Als eerste is het een aanrader om zoveel mogelijk water te drinken om je lichaam van binnen te reinigen. Probeer zoveel mogelijk te urineren voordat je de test doet, vooral in de ochtend aangezien deze urine het meest van de geconsumeerde stoffen bevat. Als je genoeg urineert gedurende anderhalve dag voor de test dan is de kans dat de metabolieten wegraken.

Water drinken is een efficiënte manier om je lichaam en urine te ontgiften, maar in sommige gevallen bijvoorbeeld na veel gebruik van drugs of wiet is dit niet genoeg. Velen kiezen ervoor om speciale ontgiftingssupplementen te nemen om de resultaten van hun drugstest te veranderen. Dit kan gaan om bijvoorbeeld simpele diuretica of stoffen die ervoor zorgen dat je meer urineert en automatisch je urine verdunt.

Je kunt ook supplementen met een hoge zink inhoud nemen die ervoor zorgen dat de stoffen die drugs achterlaten via je excrementen worden verwijderd. Zink is een zeer effectief middel om een groot deel van de THC in je urine te verwijderen, dit effect duurt ongeveer 12-18 uur. Je kunt deze capsules nemen vlak na het consumeren en voordat je aan de test begint. Je kunt ook kiezen voor effectieve ‘detox’ ontgiftingsdranken om de metabolieten in het lichaam te verdrijven of te maskeren. Velen van deze drankjes bevatten diuretische middelen die je zullen dwingen vaak te urineren.

Naast het nemen van detox supplementen en drankjes kun je er natuurlijk ook voor zorgen om de drugs urinetest te omzeilen door middel van andere vervalsingsmethodes. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om iemand anders zijn/haar urine te gebruiken voor een test. Dit is natuurlijk wel een stuk riskanter en specialisten kunnen hier mogelijk achter komen. Sommige kiezen er ook voor om synthetische fake urine te gebruiken, dit gaat om een speciale poeder die je vlak voor de test kan mengen met warm water en dezelfde resultaten geven als gezonde urine. Daarnaast bestaan er ook ‘adulterants’ vervalsmiddelen die bepaalde chemicaliën elimineren in je urine, houd er wel rekening mee dat sommige specialisten deze kunnen identificeren.